Maak kennis met het Zweedse merk Kid's Concept! In 2007 opgericht door 3 dames die hun ideeën voor babymeubels en kinderspeelgoed wilden bundelen. Het is uitgegroeid tot een merk dat staat voor vernieuwing én dat je interieur net dat beetje extra geeft!

Kids Concept op WeLoveDeco.nl

Veel kinderspeelgoed in de winkels is een bonte mix van kleuren en oogt met al het plastic niet zo lekker in je goed gestylde woonkamer. Met het speelgoed van Kid's Concept zul je hier geen last van hebben. Met een goed oog voor design, het gebruik van mooie en duurzame materialen (o.a. hout) en gebruik van trendkleuren (zoals mintgroen) weet Kids Concept precies waar jij als ouder óók blij van wordt!

Kids Concept op WeLoveDeco.nl

De collectie van Kid's Concept is heel breed, van houten speelgoed tot een rocking mammoet (hobbelpaard nieuwe stijl!) en van houten muziekinstrumenten tot de mooiste slabbetjes. Overal is aan gedacht! Een prachtige collectie om je aan te buiten te gaan én zeker ook een heel mooi merk voor de geboortelijst van jullie baby, want dit zijn echt ideale cadeaus!

Kids Concept op WeLoveDeco.nl

Het assortiment van Kids Concept vind je hier.